Livrăm de luni până vineri

Transport gratuit pentru comenzile
peste 150 de lei.

Comenzile cu livrare în aceeași zi trebuie confirmate la telefon 0744610806.

Despre noi

POVESTEA CROQUE ART

Povestea noastra

Uneori e amuzant cum pasiunea te poate găsi în cele mai neobișnuite moduri. Dar este un sentiment extraordinar de plăcut. Povestea noastră își are rădăcinile în 2007, când creatorii noștri se întâlnesc.

Cristian și Edward sunt fondatorii acestui vis numit Croque Art. Compatibilitatea lor constă în completarea calităților celuilalt. Cristi este un om extraordinar de organizat, un bun planificator, cu un spirit antreprenorial dezvoltat. Ca în orice casă, dacă aveți o bază solidă, puteți construi durabil. Edi reprezintă latura artistică a colaborării, atât de necesară dezvoltării celor mai de succes produse. Standardul înalt pe care l-au stabilit și pe care doresc să îl mențină se datorează unui amestec de excelență și disciplină de lucru la care țin și de la care nu se abat.

Începutul poveștii noastre

Un student la inginerie electrică pe atunci – a primit un loc de muncă de vară ca sous-bucătar. Și-a dat imediat seama că explorarea în bucătărie și încercarea de rețete noi îi aducea un fel de încântare satisfăcătoare. După un curs de gătit, un post de bucătar în Cluj-Napoca și multe învățăminte despre gastronomie, Edy și-a dat seama că trebuie să treacă la nivelul următor. Acum era interesat să încerce noi tehnici, mai complexe, mai sofisticate, mai provocatoare pentru el. Un curs de patiserie a venit ca o decizie firească. Pasiunea ardea acum mai mult ca niciodată: dorința de a exersa mai mult, de a descoperi mai mult, de a testa mai mult și de a crea produse de patiserie incredibile cu fiecare zi. Așa a început Croque Art în 2016, mai ales prin experimente în bucătăria lui. După 12 ani în inginerie, Edy a descoperit în sfârșit ce îl fascinează și cum vrea să-și modeleze viitorul: explorând cu texturi și gusturi și aducând o bucurie unică și rară pe calea memoriei tuturor celor care gustă creațiile sale.

În această călătorie l-a cunoscut pe Cristian, piesa lipsă din munca pasională a lui Edy. Determinarea și experiența de afaceri a lui Cristi ajută la așezarea bazelor acestui laborator de cofetărie din inima Clujului. Așa a devenit adevărată povestea. Au un singur scop, să facă produse excelente care să uimească consumatorul.

Experiența și expertiza lui Cristian și Edy nu sunt singurele lucruri care fac produsele noastre atât de remarcabile. Ingredientele noastre sunt pure, naturale și de calitate premium, fără coloranți, arome sau îndulcitori adăugate. Lucrăm doar cu produse premium franceze și furnizori și producători locali, astfel încât să putem sublinia ce este mai bun din fiecare ingredient. Credem că cele mai pure ingrediente se transformă în cele mai uimitoare și memorabile produse.

Și asta dorim să obținem: o armonie între crocant și cremos pe care nu o poți uita.


Misiunea noastră

Inspirația noastră vine din cultura atât de apreciată și admirată a patiseriei franceze. Simplu la prima vedere, dar atât de perfect și fascinant la prima mușcătură.
Dorința noastră cea mai mare este să cultivăm acest gust încântător în percepția cât mai multor oameni, să-i inspirăm să creadă în produse de patiserie de calitate și să aducem puțin din
experiență de patiserie franceză în inima Transilvaniei.

Căutăm să aducem experiența de patiserie franceză în inima Transilvaniei.


Valorile noastre

Autenticitate și pasiune

Pasiunea este ghidul nostru. Autenticitatea este semnătura noastră.
O lume nouă de texturi și experiențe părăsește zilnic laboratorul nostru, așteptând să fie descoperită.

Curaj, transparență, sinceritate

Curajul nu se traduce neapărat doar prin eroism.
Uneori, curajul înseamnă mai mult: să ai îndrăzneala de a fi complet real și sincer. Produsele noastre sunt la fel.

Loialitate față de natură

Loialitatea este un drum cu două sensuri. În procesul nostru de creație căutăm să nu dăunăm cu nimic naturii.
Pentru asta ne bucurăm mereu de cele mai bune ingrediente naturale. Construim parteneriate cu micii producători locali pentru ingrediente crescute atent, cu grijă pentru natură și pentru oameni, astfel încât să livrăm mereu produse de o calitate remarcabilă.

Respect pentru oameni

Clienții noștri vor fi mereu tratați precum ne dorim noi să fim: cu respect, transparență, integritate și cu apreciere.

Croque Art


armonie între crocant și cremos