Livrăm de luni până vineri

Transport gratuit pentru comenzile
peste 150 de lei.

Comenzile cu livrare în aceeași zi trebuie confirmate la telefon 0744610806.

Homepage

ORDER NOW THE NEWEST ECLAIR WITH VANILLA AND CARAMELIZED WALNUT

From now on, online orders can be picked up in less than 24 hours. Ask for details.

NOW ORDER ONLINE IN CLUJ-NAPOCA

Autenticity and passion

OUR STORY

It’s funny how passion can find you in the most uncommon ways. But it feels dazzling good.

Our story has its roots back in 2007 when our creator – an Electrical Engineering student back then – got a summer job as a sous-chef. He immediately realized that exploring in the kitchen and trying new recipes was bringing him some kind of satisfying delight.

We believe that the purest ingredients turn out into the most amazing and memorable products.
And this is what we want to achieve: a Harmony between crisp and creamy you can’t forget.


We get fully creative with our recipes, playing with intense and exquisite fillings, mixing unique flavors with popular ones, and velvety ingredients with fresh ones, designing an experience that will be hard to forget.


Testimonials


previous arrowprevious arrow
Slide 1

Daca doriti sa va incantati papilele gustative cu produse de calitate, fine, proaspete si absolut DELICIOASE, recomandarea mea este sa incercati produsele marca Croque Art. Sunt absolut sigura ca nu veti regreta alegerea facuta si nu cred ca exagerez deloc atunci cand spun ca aceste produse ridica stacheta destul de sus pe piata din acest domeniu. Se simte efectiv ca sunt facute cu sufletul avand acel gust inconfundabil si finetea ingredientelor naturale de inalta calitate. Felicitari Croque Art si sa o tineti tot asa!

Slide 2
Ioana

Am incercat diferite produse CroqueArt (macarons, tarte, eclere, profiterols etc) si cu fiecare dintre ele am avut aceeasi experienta minunata. Eu, personal, niciodata nu am fost un fan al prajiturilor, poate si din cauza ca toate mi se parea ca au acelasi gust, extrem de dulce si fara sa inspire nimic. Cu CroqueArt am ajuns sa apreciez gustul minunat al unei banale creme de vanilie. Pe langa faptul ca toate aromele se combina extrem de bine intre ele, si proportia de dulce este perfect echilibrata. Recomand din suflet!

Slide 3

Bună dimineața! Doresc sa va spun ca biscuiții sunt delicioși. Chiar au gustat pe lângă copii toate măicuțele de la manastire și le-au plăcut enorm. Va mulțumim și Domnul sa va binecuvânteze noua activitate.

Slide 4
Silviu

Produse de calitate superioara

Slide 5
Ioana Casut

Am incercat diferite tarte, macarons si produse de patiserie Toate au fost extrem de delicioase! Combinatia de texturi si arome sunt perfecte! Recomand cu drag.

Slide 6

Adevarata savoare si finete a Prajiturilor. Cu P mare pentru detaliile aduse in prepararea lor!

Slide 7
Simona

Macarons-ul e delicios. Apreciez faptul ca biscuitele e alb, fara adaos de coloranti, iar aromele diferite sunt date doar de crema din interior. Pe langa asta, ingredientele utilizate sunt de cea mai buna calitate. De exemplul in crema de vanilie se observa semintele mici si negre care vin din utilizarea pastaii de vanilie si nu a esentei. Recomand cu drag Croque Art, fiecare preparat pe care l-am incercat are amprenta crocanta a autorului, care in conbinatie cu cremozitatea ganachelor rezulta, Arta in patiserie!

Slide 8
Alina Dan

M-au cucerit croquanteriile lui Edy de la prima degustare… Textura blatului, jocul de arome, calitatea ingredientelor și pasiunea patiserului își lasă amprenta în fiecare produs.
Dacă va plac provocările, doriți sa va răsfățați sau pur și simplu vreți un dulce care sa va încânte papilele gustative, recomand cu încredere Croque Art!
Vă provoc sa gustați!

Slide 9
Cristina Goga

Sunt delicioase, nu am mancat niciodata ceva mai bun.

Slide 10
Bogdan

Se întâmplă să ai zile
Nu cele mai fericite,
Unele chiar dificile…
Parcă lumea-i pe sfârșite!

Stai puțin, ia cinci minute,
Și din macarons tu gustă,
Croque Art ție îți aduce
O rețetă numai justă!

Sau poate vrei un ecler,
Un croissant, o tartă mică…
Și atunci când leru-i ler
O dulce prăjiturică!

La Croque Art le vei găsi…
Ia-ți doza de energie,
Cucerește și-acea zi
Lungă, fără armonie.

Urarea autorului:
Bunătățurile voastre
Să ajungă-n lumea mare!
Să vă fie scris în astre
Doar de bine-ntr-o scrisoare!

next arrownext arrow

We have 3 best deals
that fits any situation.

BEST DEALS

Autenticity and passion

OUR PURPOSE

Simple at the first sight, yet so perfect and fascinating at the first bite.
Our biggest desire is to cultivate our products delightful taste in the perception of as many people as possible.
We pursue to determine people into believing in quality pastry products, inspired by the French culture, using only fresh, local products. For special ingredients, we use only premium quality french suppliers.