Livrăm de luni până vineri

Transport gratuit pentru comenzile
peste 150 de lei.

Comenzile cu livrare în aceeași zi trebuie confirmate la telefon 0744610806.

Livrare și plată

Modalitatile de plata si politica de livrare

6.1. Prin finalizarea comenzii cumparatorul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar va fi raspunzator pentru orice consecinta cauzata de aceste erori (ca de exemplu, fara a se limita la comanda intarziata, transmisa gresit etc.). Cumparatorul este responsabil pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in formularul de pe site.

6.2. (1) Plata pentru produsele achizitionate de la Anuca.ro se face ramburs, la livrare sau  prin intermediul cardurilor Visa sau  MasterCard. Plățile se efectuează prin euplatesc.ro, un gateway de plată securizat aprobat.

(3) Pentru plata ramburs, cumparatorul va achita in numerar pretul comenzii la momentul livrarii acesteia de catre serviciul de curierat. Eliberarea chitantei se face de respectiva firma de curierat.

6.3. (1) Anuca.ro livreaza pe intreg teritoriul Romaniei in termen de maxim 3 zile lucratoare de la plasarea comenzii. Livrarea comenzilor se va efectua printr-un serviciu de curierat ales de Anuca.ro. Livrarea comenzii se va realiza in conformitate cu termenii si conditiile de livrare ale respectivului serviciu de curierat. La momentul livrarii, este obligatorie prezentarea unui act de identitate.

Livrari nationale prin DPD Curier:

  • 19 RON / colet pana la 3 kg
  • 0 RON in cazul comenzilor de peste 250 lei
  • Livrarea poate suferi intarzieri de maxim 1-2 zile lucratoare in unele perioade, din cauza aglomerării firmelor de curierat

*preturile includ TVA

(2) Anuca.ro ofera livrarea gratuita in Romania a comenzilor cu valoare de minim 250 RON.

(3) Anuca.ro poate livra si in alte tari din Europa. Pentru livrari in afara Romaniei, cumparatorul este rugat sa contacteze Anuca.ro prin email contact@anuca.ro. Conditiile de livrare vor fi stabilite in fiecare caz in parte de Anuca.ro, unilateral sau impreuna cu colaboratorii sai, si vor fi comunicate cumparatorului, prin orice mijloc de comunicare, inaintea plasarii comenzii.

6.4. Anuca.ro poate refuza o comanda in urma unei notificari prealabile adresate cumparatorului, fara a exista obligatii intre parti si fara posibilitatea pentru cumparator sa poata pretinde daune, fara a se limita la date incomplete sau incorecte ale cumparatorului.

6.5. In cazul in care ulterior plasarii si platii unei comenzi se constata indisponibilitatea unui produs, sau in situatia in care o comanda nu poate fi onorata din motive tehnice ori neconformitati constatate la momentul expedierii, cumparatorul va fi notificat prin email la adresa furnizata la momentul plasarii comenzii.